Ali Alkan: “Babaeski için 7/24 çalışıyoruz”
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Babaeski İlçe Başkanlığı’nın haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya başkanlık eden AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Alkan, ilçeye yönelik hizmetlerin ve çalışmaların devam edeceğini vurguladı.
“Babaeski’yi güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz”
Başkan Ali Alkan yaptığı açıklamada, AK Parti teşkilatının Babaeski için gece gündüz demeden çalıştığını ifade etti. Alkan; “AK Parti Babaeski İlçe Başkanlığı olarak 7/24 Babaeski sevdamız ile Babaeski’miz için çalışıyoruz. Babaeski’yi güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
Vatandaş ve esnaflarla buluşmalar sürüyor
Alkan, parti yönetimiyle birlikte hem vatandaşlarla hem de esnaflarla sürekli bir araya geldiklerini belirtti. İlçenin ihtiyaçlarına çözüm üretmek için sahada olduklarını dile getiren Başkan Alkan, “Vatandaşlarımızla, esnaflarımızla bir araya gelerek Babaeski’miz için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Babaeski İlçe Başkanlığı, düzenli olarak yapılan yönetim kurulu toplantılarında ilçeye yönelik hizmet projelerini ele alıyor. İlçe yönetiminin hedefi, Babaeski’nin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarla vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek olarak öne çıkıyor.
HABER MERKEZİ