20 Aralık Cuma günü Sağlıklı Hayat Merkezi Eğitim Salonunda, 2018 yılında yapılan Kronik Hastalıklar İzlemi Eğitimlerine katılamayan ve 2019 yılında Aile Sağlığı Merkezlerinde göreve yeni başlayan Aile Hekimlerine yönelik Kronik Hastalık İzlemi Birinci Modül Eğitimi, İl Eğitimcisi Dr. Hasan ONAT tarafından 17 Aile Hekiminin katılımı ile yapıldı.
Aile Hekimlerine İl Eğitim Modülü Katılımcı Rehberi, Kronik Hastalıklar İzlem Standart İl Eğitim Sunumu, Hipertansiyon İzlemi ve Kardiyovasküler Risk Değerlendirme Kılavuzları yazılı doküman olarak teslim edildi. Eğitim sonunda Aile Hekimlerine Kronik Hastalık İzlemi Birinci Modül Eğitimi Katılımcı Belgeleri verildi.
İl Eğitimcisi Dr. Hasan ONAT’a katkılarından dolayı Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğünce Teşekkür Belgesi teslim edildi.
(Uğur HALEP)
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Aile hekimlerine yönelik modül eğitimi
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
KIRKLARELİ BARAJI’NDAKİ DOLULUK ORANI HER GEÇEN GÜN DÜŞÜYOR..!
-
TÜRK-BULGAR ÇEVRECİLER, İĞNEADA’DA BULUŞTU..!
-
Vekiller arasında kılıçlar çekildi…
-
KLU Kariyer Merkezi Ekim 2023 Eğitim Programı Yayınlandı
-
Kızılay’dan İtfaiyecilere Ziyaret
-
Düve Alım Destek Başvuruları Sürüyor
-
1. Onkolojik Cerrahi Konseyi Toplantısı Yapıldı
-
Başkan Ilık’tan Yaşılar Günü Mesajı
-
Vali Ekici’den Alpullu ziyareti
-
CHP KIRKLARELİ MİLLETVEKİLİ VECDİ GÜNDOĞDU DAN BASIN AÇIKLAMASI
-
Tapuyu aldılar
-
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’yi ziyaret etti