Alpullu Belediye Başkanı Erhan Ceylan makamda oturarak sorunları çözenlerden değil, sorunları yerinde inceleyerek çözmeyi tercih eden başkanlardan.
Alpullu’nun çalışkan Belediye Başkanı Erhan Ceylan dur durak bilmeden belde içerisinde devam eden hizmetleri kontrol etmeye devam ediyor en ufak bir aksamada direk olay yerine gelerek müdahalede bulunan başkan Ceylan çok kısa bir zaman olmasına rahmen Alpulluların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. En son olarak Yeni Mahallede yaşanan kanalizasyon çökmesine yapılan müdahaleyi yerinde gidip kontrol etti.
Olaya derhal ivedilik kazandırıp vatandaşların isteklerine tek tek kulak veren başkan Ceylan Yaptığının bir hizmet değil görev olduğunu dile getiren başkan CEYLAN kalıcı çözümler için yaptıkları projelerinden bahsederek vatandaşı bilgilendirdi.
(Nurşen ARSLAN)
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Yaptığımız Hizmet değil! Görev!
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
DOĞRU PROJE, YANLIŞ ADRES
-
Kırklarelili Liseliler! Ödüller Bitmedi, Yenileri Eklendi
-
Uygulama sona erdi, değiştirmeyen pişman olur
-
“Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var”
-
Mutlu Yıllar “Ercan Usta”
-
Çiftçilere destek ödemeleri başladı
-
Babaeski Okuyor
-
Antrenörler “Zirve” de buluştu
-
Babacan, Babaeskililerle buluştu
-
Babaeski’nin Vitamin Deposu “MANAVIM BURAK”
-
BÖLGESEL YAYINA ADIM ADIM
-
“YAYA ÖNCELİĞİ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”