29. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor.
Bu yıl 29.’ncusu düzenlenecek olan Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin koordinasyon toplantısı Lüleburgaz’da gerçekleştirildi.
Lüleburgaz Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün düzenlediği toplantıya “Okullar, kreşler, halk oyunları, dans, bale, jimnastik, karate” başta olmak üzere çocuk şenliğinde sahne alacak diğer tüm grupların temsilcileri katıldı.
20-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek çocuk şenliğinde sahne alacak 113 ekibin kura çekimi Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer’in başkanlığında Lüleburgaz Belediyesi Turkuaz Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Kura çekiminden sonra çocuk şenliğinde hangi ekibin, hangi gün ve hangi saatte sahne alacakları belirlendi.
Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer gerçekleştirilen toplantı ile ilgili açıklamada bulundu. Güncer açıklamasında şu ifadelere yer verdi;” Bugünkü koordinasyon toplantımızın amacı 29. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliğimizi en güzel ve en demokratik şekilde koordine etmektir. Çocuk şenliğimizde sahne alacak 113 ekibimiz ve binlerce çocuğumuz bulunuyor.
Bu nedenle her adımımızı planlayarak atıyoruz. Ayrıca çocuk şenliğimizde aktif görev alacak okullarımız, kreşlerimiz, gösteri gruplarımız ve tüm paydaşlarımızla birlikte objektif kararlar alıp bu kararları uygulamaya koymak istiyoruz. Belediye olarak başta Belediye Başkanımız Sayın Dr. Murat Gerenli olmak üzere çocuk şenliği etkinliklerimizi çok önemsiyoruz. Tüm bunları geleceğimizin güvencesi çocuklarımız için yapıyoruz. Her şey çocuklarımız için”
(Uğur HALEP)
Gündem
Yayınlanma: 20 Şubat 2020 - 10:08
Lüleburgaz'da 23 Nisan toplantıları devam ediyor
29
Gündem
20 Şubat 2020 - 10:08
İlginizi Çekebilir