Kırklareli Kent Konseyi gerçekleştirdikleri ziyaretlerle merkez ilçedeki tüm mahalle muhtarlarını Mahalle Meclisleri konusunda bilgilendirdi. Bundan sonra ise projeyi hayata geçirme doğrultusunda harekete geçeceğini bildirdi.
Kırklareli Kent Konseyi tarafından mahalle muhtarlarına ziyaretlerin tamamladığı bildirildi. Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Ali Çakır ile Yürütme Kurulu Üyeleri Ali Şakir Kuru ve Şahin Yetiş; Akalar Mahallesi Muhtarı Hakan Ediş’i, Karakaş Mahallesi Muhtarı Esra Mağıltaş’ı, Karahıdır Mahallesi Muhtarı Reşat Vardar’ı ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Osman Özkılıç’ı ziyaret etti.
Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Ali Çakır konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “4 değerli muhtarımızı daha ziyaret ederek il merkezimizde yer alan muhtarlarımızın tamamını ziyaret etmiş olduk. Kendileriyle mahalle meclisleri üzerine genel bir değerlendirme yaptık. Muhtarlarımızın çoğundan genel anlamda olumlu geri dönüşler aldık. Muhtarlarımızla görüşmemizin ardından Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nda bir değerlendirme yapacağız. Değerlendirmenin ardından mahalle meclislerinin en önemli noktalarından biri olan belediyemiz ile görüşme gerçekleştireceğiz. En kısa zamanda Kırklareli Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu’ndan randevu talep edeceğiz. Muhtarlarımızdan edindiğimiz izlenimler ve Türkiye’deki uygulamaları örnek alarak kendilerine bir sunum yapacağız.”
(Erdoğan ŞENDİR)
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Kırklareli Kent Konseyi ziyaretleri tamamladı
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
“Temizlik Kirletmemekle Başlar” etkinliği yapıldı
-
Birlikte Başaracağız “KIRKLARELİ”
-
Kırklarelispor: 5 Turgutluspor: 2
-
Hayırlı Ramazanlar “BABAESKİ”
-
Babaeskili Emeklilere Müjde!
-
Kandil İnşaat Emlak & Gayrimenkul hizmetinizde
-
İlk “Gönüllü Sayaç Okuma” Uygulaması Devreye Alındı
-
Kırklareli’de 9 mağaraya daha sevindiren tesciller geldi
-
Zortul Medya “Sürprizler” devam ediyor
-
Türk Polis Teşkilatı 176 Yaşında
-
Başkan Balcı; “Yüz Yüze Eğitim Ertelensin, Aşı Yaygınlaşsın, Tüm Tedbirler Alınsın”
-
#KANDOSTUM Hastalarımıza Can, Yakınlarına Umut Olalım