Aralığın ilk haftası Engelliler haftası olması nedeni ile bir etkinlik düzenleyen Fen Bilimleri Koleji öğrenci ve idari personeli Kırklareli Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Behice Köseoğlu’nu ziyaret etti. Kendisi de ayrıca bir engelli annesi olan Başkan Köseoğlu’na topladıkları mavi kapakları teslim ettiler.
2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte öğretmeninden, öğrencisine, idari personelinden, sahibine kadar her kesin birlik beraberlik ile topladıkları toplam 7 çuvalda 78,50 kg mavi kapağı Fen Bilimler Koleji Sahibi olan Ferit Pala ve idari Personel Engüler Artun ile öğrenciler kolej adına Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği ofisine giderek Başkan Behice Köseoğlu’na teslim ettiler.
(Erdoğan ŞENDİR)
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Fen Bilimleri Kolejinden Örnek Davranış
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Avukat Görkem Gökçe’den İlgezdi’ye TOKAT GİBİ CEVAP
-
Vali Bilgin Zortul ve Okutan’ı makamında ağırladı
-
ZORTUL POLİGON HİZMETE GİRDİ
-
KUŞLARLA DANS» PROJESİ
-
Başkan Çamlıca; “Bu Cehaleti Kınıyorum”
-
Vali Bilgin; “Babaeski’ye ‘6 Derslikli’ Anaokulumuz hayırlı olsun”
-
Sena Arı “Babaeski’ye” tarifsiz bir gurur yaşattı
-
Başkan Zünbül hayata veda etti
-
Babaeski’nin Diplomalı Yeni Teknisyenleri
-
Sezonun ilk asfaltı dualar eşliğinde, kurban kesilerek döküldü
-
Gaytancıoğlu; “Edirnemize Boşluğa Bakan Gelmiş”
-
Babaeski’den Milli Takıma