4-B sözleşmeli personel kanunu kapsamında Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü’ne atanan Nihal Açıkgöz, Merve Ertaş, Çetin Aydın, Mustafa Erceylan, ve Mert Delikanlı görevlerine başladı.
Demirköy Orman İşletme Müdürlüğün’nde yetenek, bilgi ve becerilerine göre görevlendirilen memurlardan Nihal Açıkgöz, saygı, sevgi ve huzurun hakim olduğu bir çalışma ortamı bulduklarını, çalışma ortamını çok sevdiklerini Demirköy’ün sakin çalışmak için ideal bir yer olduğunu ifade etti.
Orman İşletme Müdürü Nihat Yıldız;”Müdürlüğümüzde kadromuzda tayin ve emekli memurların ardından oluşan memur eksikliği gelen memurlarla doldurularak rahat bir çalışma ortamı sağlandı.” Dedi.
(Erdoğan ŞENDİR)
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Demirköy’de yeni memurlar göreve başladı
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Avukat Görkem Gökçe’den İlgezdi’ye TOKAT GİBİ CEVAP
-
Vali Bilgin Zortul ve Okutan’ı makamında ağırladı
-
ZORTUL POLİGON HİZMETE GİRDİ
-
KUŞLARLA DANS» PROJESİ
-
Başkan Çamlıca; “Bu Cehaleti Kınıyorum”
-
Vali Bilgin; “Babaeski’ye ‘6 Derslikli’ Anaokulumuz hayırlı olsun”
-
Sena Arı “Babaeski’ye” tarifsiz bir gurur yaşattı
-
Başkan Zünbül hayata veda etti
-
Babaeski’nin Diplomalı Yeni Teknisyenleri
-
Sezonun ilk asfaltı dualar eşliğinde, kurban kesilerek döküldü
-
Gaytancıoğlu; “Edirnemize Boşluğa Bakan Gelmiş”
-
Babaeski’den Milli Takıma