Babaeski Devlet Hastanesi’nde “Gebe Okulu” günden güne genişleyen, büyüyen katılımcıları ile eğitimleri sürdürmeye devam ediyor.
“Gebe Okulu” nun amacı gebelik döneminin, doğum sürecinin anne-bebek sağlığı açısından daha güvenli ve sağlıklı geçmesini sağlamak, gebeleri duygusal, bedensel yönden doğuma ve doğum sonrasına bilinçli bir şekilde hazırlamak. “ Gebe Eğitimi ve Egzersiz Programı” şeklinde 4 hafta sürdürülen “Gebe Okulu” mezunlarını vermeye devam ediyor.
Anne ve baba adaylarını doğuma ve doğumdan sonraki sürece hazırlayan gebe okulu yeni adayları da eğitimlere beklemekte.
(Gözde ALTAY)
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Avukat Görkem Gökçe’den İlgezdi’ye TOKAT GİBİ CEVAP
-
Vali Bilgin Zortul ve Okutan’ı makamında ağırladı
-
ZORTUL POLİGON HİZMETE GİRDİ
-
KUŞLARLA DANS» PROJESİ
-
Başkan Çamlıca; “Bu Cehaleti Kınıyorum”
-
Vali Bilgin; “Babaeski’ye ‘6 Derslikli’ Anaokulumuz hayırlı olsun”
-
Sena Arı “Babaeski’ye” tarifsiz bir gurur yaşattı
-
Başkan Zünbül hayata veda etti
-
Babaeski’nin Diplomalı Yeni Teknisyenleri
-
Sezonun ilk asfaltı dualar eşliğinde, kurban kesilerek döküldü
-
Gaytancıoğlu; “Edirnemize Boşluğa Bakan Gelmiş”
-
Babaeski’den Milli Takıma