2019 yılının 2. ASKOM toplantısı 26 Eylül 2019 Perşembe günü saat 10:00’da Kırklareli Ticaret Borsası toplantı salonunda; yapıldı,.
Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem CERİT başkanlığında; düzenlenen toplantıya Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şenay MANDACI, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Erkan YILDIRIM, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Ayçin UĞUR, Yönetim ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Demet AYDOĞDU, İlimizde faaliyet gösteren Kamu ve Özel Hastanelerin Başhekimleri ve Acil Servis Sorumluları ile Kırklareli İl Ambulans Servisi Başhekimi ve 112 Komuta Kontrol Merkezi Sorumlu Hekimi ve İlçe Sağlık Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
(Nurşen ARSLAN)
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
2019 yılının 2. ASKOM toplantısı yapıldı
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Avukat Görkem Gökçe’den İlgezdi’ye TOKAT GİBİ CEVAP
-
Vali Bilgin Zortul ve Okutan’ı makamında ağırladı
-
ZORTUL POLİGON HİZMETE GİRDİ
-
KUŞLARLA DANS» PROJESİ
-
Başkan Çamlıca; “Bu Cehaleti Kınıyorum”
-
Vali Bilgin; “Babaeski’ye ‘6 Derslikli’ Anaokulumuz hayırlı olsun”
-
Sena Arı “Babaeski’ye” tarifsiz bir gurur yaşattı
-
Başkan Zünbül hayata veda etti
-
Babaeski’nin Diplomalı Yeni Teknisyenleri
-
Sezonun ilk asfaltı dualar eşliğinde, kurban kesilerek döküldü
-
Gaytancıoğlu; “Edirnemize Boşluğa Bakan Gelmiş”
-
Babaeski’den Milli Takıma